Karo akeh sistem, sampeyan bisa nggawe toko online tanpa mbayar. Apa sing dadi? Sayange, ora. Sawise ndhaftar, perusahaan-perusahaan takon sampeyan kanggo dhuwit kanggo macem-macem alasan. Karo sistem kita, sampeyan duwe toko online tanpa mbayar apa-apa. Ora ana larangan. Iki supaya wiwit 2007.

Tanpa iklan katampil ing toko online.
Ana sistem sing nampilake iklan ing toko online. Iki iklan asring sing gedhe-gedhe saka saingan! Ing sistem kita, ana wis tau Panggenan ing toko online

Ora ana ing komisi penjualan.
Karo sawetara sistem, sampeyan ora kudu mbayar pisanan, nanging padha njupuk komisi penjualan. Yen sampeyan ora nggawe penjualan, sampeyan bakal mbayar biaya bulanan. Karo sistem kita, ora ana komisi ing dodolan. Preduli saka jumlah dodolan.

Ora ana watesan kanggo jumlah produk.
Jroning sistem liya, sampeyan bisa nggawe nomer winates produk. Kanggo ngedol minangka akeh produk sing pengin, sampeyan kudu mbayar biaya bulanan. Iki bisa dadi larang banget. Karo sistem kita, sampeyan bisa nggawe minangka akeh produk sing pengin. Ora ana watesan.

Ana ora pangisian daya kanggo panyimpenan.
Ing akèh sistem, papan panyimpenan diwatesi. Yen sampeyan pengin duwe panyimpenan cukup, sampeyan kudu mbayar kanggo iku. Karo sistem kita, sampeyan bisa duwe kabeh ruang panyimpenan sampeyan pengin tanpa gadhah kanggo mbayar.

Sampeyan bisa nggunakake jeneng domain dhewe tanpa mbayar.
Yen sampeyan pengin njaluk kepercayaan saka pelanggan, iku perlu duwe jeneng domain dhewe. Karo akeh sistem, yen sampeyan pengin nggunakake jeneng domain dhewe, sampeyan mbayar biaya bulanan. Karo sistem kita, sampeyan bisa nggunakake jeneng domain dhewe tanpa mbayar.

Ana pangisian daya kanggo nggunakake kabeh fitur.
Ing akèh sistem, sampeyan kudu mbayar kanggo sawetara fitur penting. Karo sistem kita, sampeyan bisa duwe lengkap toko online. Karo kabeh fitur perlu. Lan ana apa-apa kanggo mbayar.

Ora didhelikake biaya.
Ing sawetara sistem, ana uga tersembunyi biaya. Sampeyan kudu mbayar tambahan kanggo kabeh limo alasan. Karo sistem kita, wonten tenan apa-apa kanggo mbayar.

Ana ora kontrak kanggo mlebu.
Karo sawetara sistem, sampeyan kudu duwe kontrak kanggo taun utawa luwih. Yen sampeyan pengin mbatalake kontrak, ana uga biaya. Karo sistem kita, ora ana kontrak kanggo mlebu. Sampeyan bisa ninggalake kapan sing pengin. Sampeyan bisa teka bali kapan sing pengin.

©2016 KingEshop