Iku banget gampang kanggo mbangun toko online karo sistem kita. Ora program kawruh dibutuhake kanggo mbangun toko online. Ora ana perangkat lunak diinstal. Karo kita akeh fitur, sampeyan bisa nggawe toko online saka ndhuwur kualitas. Kabeh fitur sing klebu. Lan ana apa-apa kanggo mbayar.

Mobile versi
Sampeyan bisa duwe lengkap versi mobile.
Aspek saka toko online
Sampeyan bakal duwe toko online saka ndhuwur kualitas. Ana sawetara saka sudhut gaya.
Presentasi produk
Ora ana watesan kanggo jumlah produk. Sampeyan bisa nyelehake nganti 5 gambar per produk. Ana kaca pembesar sing ngidini pelanggan kanggo ndeleng produk ing rinci. Pelanggan bisa milih sawetara opsi kanggo prodhuk padha.
Pesenan saka pelanggan
Kita urutan wangun wis rampung kapenuhan ing kaca sing padha. Pirang-pirang cara pembayaran kasedhiya.
Panjenengan statistik
Akeh statistik ngijini sampeyan kanggo ngatur toko online.
Golèk mesin
Online nyimpen iki optimized kanggo golèk mesin.
Keamanan
Sistem sangat aman. Kanthi sambungan aman, pelanggan bisa tuku karo kapercayan.

©2016 KingEshop