Kita sistem penjualan bakal rauh kasedhiya.
Kita sistem penjualan
Kita sistem bisa digunakake ing Android iPad utawa. Karo sistem kita, produk ing toko online uga kasedhiya ing fisik toko.

Kabeh transaksi sing klempakan ing sak panggonan. Sampeyan bisa milih produk saka toko online. Pelanggan bisa mbayar nganggo kertu kredit utawa awis. Sampeyan bisa nyithak invoice utawa sampeyan bisa ngirim ke customer dening email. Kabeh wis rampung saka panggonan sing padha.
Iku gampang lan cepet.
Manajemen persediaan wis klempakan ing sak panggonan. Ora ketompo ngendi pelanggan mundut produk. Manajemen persediaan wis rampung kanthi otomatis.
Pembayaran liwat kertu kredit
Pelanggan bisa mbayar ngenggo kertu kredit. Sampeyan kudu nggunakake cilik hotspot adaptor sing nyambungake menyang piranti sampeyan. Kartu kudu slid menyang adaptor. Iku gampang lan cepet.
Peralatan dhuwur
Kita sistem penjualan bisa disambungake menyang kasir. Sampeyan bisa nggunakake maca kode bar. Sampeyan bisa nggunakake printer. Sampeyan bisa nggunakake adaptor portabel. Iki ngidini sampeyan kanggo nampa kartu kredit. Cocok support kasedhiya

©2016 KingEshop